POSTER • Emirates Journal of Food and Agriculture, P-166, pag. 131, PEPE G., TENORE G.C., SBARDELLA G., MONDELLO L., PAGANO F., MANFRA M., CAMPIGLIA P., “Susceptibility to denaturation of caseins in milk samples for improving protein conformational study and their identification”, IX Congresso italiano di Chimica degli Alimenti, Ischia 3-7 Giugno 2012.
• PEPE G., PAGANO F., SALVATORE C., MASTROCINQUE R., CAMPIGLIA P., “Qualitative and quantitative evaluation of the variation of the lipid fraction composition after the expiration date in commercial samples of bovine milk from Centrale del latte di Salerno”, ExTech 2012, 14° International Symposium on Advances in Extraction Technologies, Messina 24-26 Settembre 2012.
• SANSONE F., AURIEMMA G., MENCHERINI T., PICERNO P., FEOLA A., GENCARELLI D., AQUINO R.P. “Cosmetici a caratterizzazione naturale: ricerca e sviluppo”. Convegno tecnico Bologna – Cosmoprof 2011 “Forum Tecnico – regolamentare”.
• MENCHERINI T., PICERNO P., SANSONE F., AURIEMMA G., RUSSO P., MELONI M., AQUINO R.P., “Evaluation of potential skin irritation of plant derivatives in cell cultures and reconstituted human epidermis models”, International Congress Celltox 1991-2011 “Twenty years of in vitro toxicology: achievements and future challenges”, Istituto Superiore di Sanità, 19-21 October 2011, Rome.
• MENCHERINI T., CAMPONE L., PICCINELLI A., PICERNO P., SANSONE F., GARCÍA MESA M., ARMENTEROS D.M., ALFONSO M.A., AQUINO R.P., RASTRELLI L., “Caratterizzazione del profilo fenolico mediante HPLC-PDA-MS e NMR di un estratto idroalcolico di Citrus aurantium var. amara e valutazione dell’attività antiinfiammatoria”, Silae Abstract Book of XIX° Congress “Fernando Cabieses Molina” – ISBN: 88-8160-218-0.
• PICERNO P., MENCHERINI T., SANSONE F., LAURO M.R., AQUINO R.P., “Sviluppo e caratterizzazione di una matrice maltodestrine/pectine mediante spray-drying come carrier di fitoestratti”, Silae Abstract Book of XIX° Congress “Fernando Cabieses Molina” – ISBN: 88-8160-218-0.
• SANSONE F., PICERNO P., MENCHERINI T., RUSSO P., GASPARRI F., GIANNINI V., AQUINO R.P., “Technological and permeation properties of a microencapsulated soy isoflavones extract”, IX congresso italiano di chimica degli alimenti, Chimalsi 2012, 3-7 Giugno 2012, Ischia (NA), Italia.
|